Saturday 15 January 2011

the house of my dreams

1. lolitas 2. pinterest 3. rachelnero 4. pinterest 5. anotherwasteoftimebyellie 6. tumblr 7. etc-alltherest 8. freundevonfreunden 9. maximevnamen 10. dustysequin 11. dustysequin 12. jeansandcupcakes 13. completelytotallymadly 14. crumpledenvelope 15. fashioninmyeyes 16. thepetitebrunette 17. souvenirsofagirl 18. graphicaffair 19. wiseowl13 20. silverscents 21. katheyes 22. parisapartment 23. themoldydoily

1 comment:

  1. Elsker innredningen o.l., vi har helt lik smak jo!

    Første rådgiveren jeg snakket med sa jeg mest sannsynlig ikke fikk det godkjent, bla bla. Snakket med "hoved"rådgiveren forrige uke, hun ga meg et par skriv jeg måtte lese gjennom, og sa jeg må snakke med avdelingslederen ang fag osv jeg må ha i løpet av året, men han svarer jo ikke når jeg spør, får ingen konkrete svar.. Har fått vite at jeg må ha minst 30 skoletimer hver uke, må sikkert ta mediefagene vedsidenav, og norsk privatist (har enda ikke skjønt meg så mye på dette, haha), osvosv. Tror det kommer til å bli sykt vanskelig og stress, har egentlig lyst til å bare ta de fagene jeg vil, og heller gå 2 året på nytt når jeg kommer tilbake. Om det ikke hadde vært for at man ikke får stipend/stipendet blir gjort om til lån når man ikke får året godkjent, hadde jeg gjort det uansett hva. Men mamma sier seg ikke enig, haha..
    Føler jeg ikke kommer til å ha noe tid til overs i det hele tatt, blir jo bare skole, skole, skole, lekser, lekser, lekser, samt norsk og evt. andre fag vedsidenav. Stress!!!

    ReplyDelete